středa 9. září 2015

Vracíme se k vaření!

Po krásném a aktivním létě,
kdy jsme si daly opravdu velkou pauzu od našeho "venkovského" vaření se opět vracíme do naší kuchyně a začínáme...

Tentokrát jsme se do toho vrhly po hlavě.
Díky velkému zájmu, máme už dopředu obsazené dvě večeře.
Budeme vařit dva měsíce za sebou.

V říjnu nás čeká další výzva a to steak s pepřovou omáčkou.

Jako doprovod volíme naši oblíbenou dýňovou polévku.
Vzhledem k tomu, že se nám letos opět urodily krásné oranžové dýně Hokkaido,
tak tato polévka bude prostě domácí.


O předkrmu ještě trochu spekulujeme, ale jednoho malého favorita máme - tataráček možná vyhraje. 


Přestože je našim favoritem lehká a nadýcháná Pavlova,
tentokrát zkusíme jejího příbuzného - Dacquoise.
Vypadá totiž taky skvěle.
Necháme se překvapit.

  Těšíme se opět na Vás všechny, kteří k nám přijdete a přejeme nám i Vám, ať chutná!


Vaše Venkovanky!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat