Po krásném a aktivním létě,
kdy jsme si daly opravdu velkou pauzu od našeho "venkovského" vaření se opět vracíme do naší kuchyně a začínáme...
kdy jsme si daly opravdu velkou pauzu od našeho "venkovského" vaření se opět vracíme do naší kuchyně a začínáme...
Tentokrát jsme se do toho vrhly po hlavě.
Díky velkému zájmu, máme už dopředu obsazené dvě večeře.
Budeme vařit dva měsíce za sebou.
Díky velkému zájmu, máme už dopředu obsazené dvě večeře.
Budeme vařit dva měsíce za sebou.
V říjnu nás čeká další výzva a to steak s pepřovou omáčkou.
Jako doprovod volíme naši oblíbenou dýňovou polévku.
Vzhledem k tomu, že se nám letos opět urodily krásné oranžové dýně Hokkaido,
tak tato polévka bude prostě domácí.
Vzhledem k tomu, že se nám letos opět urodily krásné oranžové dýně Hokkaido,
tak tato polévka bude prostě domácí.
O předkrmu ještě trochu spekulujeme, ale jednoho malého favorita máme - tataráček možná vyhraje.
Přestože je našim favoritem lehká a nadýcháná Pavlova,
tentokrát zkusíme jejího příbuzného - Dacquoise.
Vypadá totiž taky skvěle.
tentokrát zkusíme jejího příbuzného - Dacquoise.
Vypadá totiž taky skvěle.
Necháme se překvapit.
Těšíme se opět na Vás všechny, kteří k nám přijdete a přejeme nám i Vám, ať chutná!
Vaše Venkovanky!
Žádné komentáře:
Okomentovat